Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza,
Μαρούσι

Business Ex Machina


Τα δεδομένα είναι πάντα ο καταλύτης του επιχειρείν –ακόμα κι αν φαίνεται ότι buzzwords όπως το “Big Data” χάνουν τη… λάμψη τους. Στο αποκορύφωμα του ψηφιακού μετασχηματισμού, τα δεδομένα είναι η βάση πάνω στην οποία αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως είναι το AI και το IoT θα ενταχθούν στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων, ενώ μέθοδοι όπως το Machine Learning θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία επιχειρησιακού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Στην 6η επανάληψή του, το συνέδριο που εστιάζει αποκλειστικά στην ουσία του data management μετονομάζεται σε “The Data Conference”, προκειμένου να αναδείξει τον ρόλο των δεδομένων στην ένταξη τεχνολογιών, όπως είναι το AI και το IoT στο σύγχρονο επιχειρείν, αλλά και τα πιο επίκαιρα θέματα Data Quality/ Data Governance και Data Science Talent Acquisition.

Key Issues

 • Από το Data Mining στο Machine Learning: Πώς εξελίσσονται οι μέθοδοι ανάλυσης δεδομένων;
 • Από τα Data Analytics στο Blockchain και την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ποιες data-based τεχνολογίες θα διαμορφώσουν το μέλλον του επιχειρείν;
 • Από το Data Quality στο Data Governance: Πώς η -ελέω GDPR- κανονιστική συμμόρφωση οδηγεί σε καλύτερα Insights;
 • Από τον Data Scientist στον “Citizen Data Scientist”: Νέος ρόλος στο επιχειρησιακό οικοσύστημα δεδομένων ή νέα κουλτούρα εργασίας;
Διαβάστε περισσότερα

One 2 One Sessions

«Προσωπική» καθοδήγηση - Εποικοδομητικό networking

Η εμπειρία του συνεδρίου δεν εξαντλείται στις ex cathedras παρουσιάσεις των ομιλητών. Αγοράστε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο και κλείστε ραντεβού με έναν από τους διεθνείς ομιλητές, για εξειδικευμένες και στοχευμένες συμβουλές, για τη δική σας επιχείρηση ή για τις ανάγκες των πελατών σας.

*Οι συναντήσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Χαρά Κατσαρού - τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 153), fax: 210 6617 778, e-mail: xkatsarou@boussias.com

Το κοινό του συνεδρίου

 • Data Scientists & Data Analysts
 • CIOs και IT Directors
 • Business Analysts
 • Enterprise Architects/ BI Developers

και σε business leaders που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την αξιοποίηση εξελιγμένων μεθόδων ανάλυσης δεδομένων στις εργασίες των διευθύνσεών τους.

Σχετικά άρθρα

Ομιλητές

Keynote Speaker Märtha Rehnberg Είναι ιδρύτρια της συμβουλευτικής εταιρείας DareDisrupt και του Blockchain Labs for Open Collaboration στην Κοπεγχάγη. Έχει αναδειχθεί τρις ως “Leader of Tomorrow” στο υψηλού κύρους St. Gallen Symposium στην Ελβετία. Διαθέτει διεθνή φήμη για την τεχνογνωσία της σε 3D printing τεχνολογίες (με εξειδίκευση σε ναυτιλία και κατασκευαστικό τομέα).
International Speaker Pieter den Hamer Ως επικεφαλής των Big Data & Analytics έργων στην ολλανδική εταιρεία ενέργειας Alliander και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, ο Pieter den Hamer συνδυάζει την ακαδημαϊκή γνώση με το business acumen, στο πεδίο των Big Data.
International Speaker Κωνσταντίνος Περήφανος Ο Κώστας Περήφανος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ως Lead Machine Learning Engineer στο argos.co.uk. Για 15 χρόνια έχει συλλέξει εμπειρία σε έργα που είχαν σχέση με user behaviour analysis, ranking και optimization.
International Speaker Aurélie Pols Με προσωπικό mantra το “Data is the new Oil, Privacy is the new Green, Trust is the new Currency”, εδώ και 15 χρόνια η Aurelie Pols καταγράφει ροές δεδομένων ώστε να βελτιώνει την ποιότητά τους, να ελαχιστοποιεί τα ρίσκα που συνδέονται με την ολοένα και εντατικότερη χρήση δεδομένων από τους οργανισμούς και να επιτυγχάνει τη συμμόρφωση με τους ευρωπαϊκούς νόμους προστασίας δεδομένων.
International Speaker Joanne Kachhia Ως επικεφαλής της Data ομάδας της Tate, η Joanne υλοποιεί data έργα σε διαφορετικά τμήματα του οργανισμού, κυρίως στη marketing στρατηγική του μουσείου.
Academia Speaker Δρ. Δημήτρης Βλήτας Η ακαδημαϊκή έρευνα του Δημήτρη Βλήτα επικεντρώνεται στα πεδία: Combinatoris, Partition theory με εφαρμογή στα pattern recognition και Machine Learning.
Academia Speaker Δαµιανός Χατζηαντωνίου Η ακαδημαϊκή έρευνα του Δ. Χατζηαντωνίου επικεντρώνεται στα πεδία των big data systems, business intelligence, large-scale analytics, query processing, data streams και real-time analysis.
Παύλος Αρβανίτης Εργάζεται 5 έτη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα ως IT specialist και από το 2015 από τη θέση του Business Systems Administrator στην εταιρία Oteglobe (μέλος του ομίλου ΟΤΕ) έχοντας αναλάβει την ανάπτυξη και συντήρηση λύσεων Business Intelligence όπως είναι τα SAP Business Objects και το Tableau .
Μιχάλης Γεωργακόπουλος O Μιχάλης είναι ιδρυτής και CEO στην Satori Analytics, με πολυετή εμπειρία στο Management και στον σχεδιασμό καινοτόμων λύσεων ανάλυσης δεδομένων για διεθνείς οργανισμούς στην Αγγλία, Αυστραλία και Ελλάδα.
Δημήτρης Μητρογιάννης Ως CTO στην Paloservices είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό, υλοποίηση και καλή λειτουργία των συστημάτων της. Έχει εργαστεί για περισσότερα από 12 έτη στον χώρο της πληροφορικής με hands on εμπειρία σε όλα τα στάδια ανάπτυξης Software σε ένα μεγάλο εύρος τεχνολογιών.
Πάνος Παπαδόπουλος Ο Πάνος Παπαδόπουλος είναι Analytics Manager στο Συμβουλευτικό τμήμα της ΕΥ Ελλάδος, όπου βρίσκεται το Analytics Hub της ΕΥ για τη κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη, και είναι υπεύθυνος για τα commercial analytics έργα του Συμβουλευτικού τμήματος. Η ελληνική ομάδα της ΕΥ εξυπηρετεί εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο, ενδεικτικά αναφέροντας τις μεγαλύτερες αγορές όπως η Αμερική, Κίνα, Βραζιλία, Καναδά, Αυστραλία και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Τζούλη Σίμου Η Τζούλη Σίμου είναι Data Science Coordinator στην Interamerican με μακρόχρονη εμπειρία στον ασφαλιστικό και τραπεζικό κλάδο και σημαντική τεχνογνωσία σε Dimensional Modeling, Hadoop, Metadata Management και Αρχιτεκτονική και Ανάλυση Δεδομένων.
 • ΧΟΡΗΓΟI
EY
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR